szabóada 2012.08.23. 17:34

levél Hozzád

Nagy a csend felőled. Tudhatom mi van veled? Bújj ide hozzám és mesélj ha van kedved, de ha csendre vágysz úgyis jó.
Én csendbe burkolózva várom, míg magam is lecsendesedem. Kifejezéstelen arcomon néha szökésnek indul egy könnycsepp, s már ajkaimat nedvesíti. Az emlékek szépségének foglya
lesz, s már játszva húzódik mosolyra, hisz épp annyit adott a pillanat, amennyit el nem vehet az idő. Tudod, hogy a nemlétező feltételezett meghasonlik önmagával, nem nyer életteret? S nem mert nem lehet, hanem mert a létező hódít, anyaggá válik, és a lehetetlenségek átadják helyüket a látható részeknek. Törvényszerű, hogy így legyen. Hisz megismételhetetlen az egységbe rendeződő tér-idő és a spontán belé csöppenő lélekvér elegye. Tudod, emberi kéz nem képes ilyen alkotásra, csak a természetfölötti alkot természetes elixírt, mi csupán izzadtságos fáradtsággal utánzatokat készítünk, aztán csalódunk, hogy újra az igazi Teremtő alkotásaiban leljük örömünket.
 DayDreamer.jpg

Kedves Alkotás!

Gyere bújj hozzám, csodáljuk együtt, ami éppen most adatott!

A bejegyzés trackback címe:

https://pengnui.blog.hu/api/trackback/id/tr174728125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2012.08.24. 09:27:19

most jobban tetszik, főleg az eleje

kicsit nosztalgikus, poros ..

a másik kép jobban tetszett, és utólagos engedelmeddel (remélem) kicsit belenyúltam, hogy szebb legyen (szerintem)

szabóada 2012.08.24. 12:22:00

nem tudtam eldönteni melyik kép lenne jó, nyugodtan cseréld ki arra amelyik jobban tetszett. Láthatod, feltöltöttem párat ehhez. :)
süti beállítások módosítása